Fruitzuur Peeling

WAT IS EEN ‘FRUITZUUR PEELING’ BEHANDELING?

Een fruitzuur peeling is een peeling die de bovenste laag van de huid los maakt. Fruitzuur heeft een vet oplossende eigenschap, hierdoor schilfert de dode huidcellen versnelt af. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het minder snel zal gaan ontsteken, ook werkt het uitstekend om acne te behandelen.

WELKE HUIDAANDOENINGEN KUNNEN WORDEN BEHANDELD?

  • Acne
  • Vettige huid
  • Onrustige huid

WAT KUN JE VAN DE BEHANDELING VERWACHTEN?

Tijdens de behandeling zal uw huid eerst gereinigd worden. Wanneer de fruitzuur peeling op de huid aangebracht wordt, zal dit branderig en jeukend voelen. De huid zal rood worden en er kunnen kleine, witte blaasjes ontstaan. Afhankelijk van de reactie zal de fruitzuur na enkele minuten geneutraliseerd worden met water.

WAT KUN JE NA DE BEHANDELING VERWACHTEN?

Eventuele roodheid en blaasjes verdwijnen binnen één tot twee dagen, soms zelfs al na enkele uren. Soms ontstaan er korstjes na de behandeling. Het is belangrijk dat u niet aan deze korstjes gaat krabben. Ze genezen vanzelf binnen enkele dagen.

De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht. Stel daarom de huid tot zes weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV straling (zowel zon als zonnebank). U kunt eventueel een zonnebrandcrème gebruiken (minimaal factor 30).

WAT IS HET RESULTAAT?

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van uw huidconditie. Over het algemeen ziet de huid er gladder en gezonder uit, worden donkere verkleuringen opgebleekt en zullen ontstekingen van de huid verminderen.

WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN PUUR NATUUR

Wij geloven in de kracht van puur natuur, daarom werken wij dan ook met natuurlijke producten, zoals Image Skincare en Philosophy. Voor de massage’s werken wij met etherische oliën, zoals argan-, cocos- en cactus olie. Ook werken wij met rozenwater, aloë vera, Afrikaanse black soap, ghassoul en vitamines. 

AFSPRAAK MAKEN? OF HEB JE NOG EEN VRAAG?

Wilt u een afspraak maken bij Pure Skin Moments? Of heb je nog vraag over een bepaalde behandeling? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door ons te mailen of te bellen.

  • +31 (0) 6 34 75 88 87
  • info@pureskinmoments.com
  • Dr. Zamenhofstraat 54, 3061 SK Rotterdam