Skin Energie Boost

WAT IS EEN ‘SKIN ENERGIE BOOST’ BEHANDELING?

De naam zegt het al. Een energie gevende behandeling. Met deze behandeling wordt er hoge dosis vitamine C aan de huid toegevoegd voor een egalere huid. Vitamine C heeft een positieve invloed op een frisse en egale huidskleur en oppervlakkige pigmentvlekken. Vitamine C is ook een antioxidant. De peeling wordt in 4 laagjes op de huid aangebracht en laag voor laag worden ze ingemasseerd. Naast vitamine C bevat de peeling ook glycolzuur en retinol die samen de celvernieuwing stimuleren waardoor de mooie, nieuwe huid eerder zichtbaar zal worden. Al na één behandeling heb je een mooi resultaat en zal je huid veel gladder aanvoelen.

WELKE HUIDAANDOENINGEN KUNNEN WORDEN BEHANDELD?

  • Alle huidtypes 
  • huiden die een egalere huidskleur willen
  • droge en vochtarme huid

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Om het beste resultaat te krijgen is het belangrijk om een kuur van 6 behandelingen te volgen. 

WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN PUUR NATUUR

Wij geloven in de kracht van puur natuur, daarom werken wij dan ook met natuurlijke producten, zoals Image Skincare en Philosophy. Voor de massage’s werken wij met etherische oliën, zoals argan-, cocos- en cactus olie. Ook werken wij met rozenwater, aloë vera, Afrikaanse black soap, ghassoul en vitamines. 

AFSPRAAK MAKEN? OF HEB JE NOG EEN VRAAG?

Wilt u een afspraak maken bij Pure Skin Moments? Of heb je nog vraag over een bepaalde behandeling? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door ons te mailen of te bellen.

  • +31 (0) 6 34 75 88 87
  • info@pureskinmoments.com
  • Dr. Zamenhofstraat 54, 3061 SK Rotterdam